Vacatures

Afdrukken

Intercel BV Haarlem is een gezonde, dynamische- en groeiende internationaal actieve handelsonderneming, die ruim twintig jaar actief is op het gebied van accu’s, laders, voedingen, omvormers en allerlei soorten van noodstroomvoorzieningen voor overheden, nutssector en bedrijfsleven. De toekomst van deze vorm van energieopslag biedt veel ruimte om zowel qua productaanbod als specialisme verder door te groeien. Intercel is gevestigd in een modern pand op het industrieterrein Waarderpolder in Haarlem. De bijna 40 medewerkers van Intercel weten elke dag weer hun kennis en enthousiasme om te zetten in professionele dienstverlening naar de klanten. ‘Intercel more than batteries’ is niet voor niets het motto. Voor versterking van de verkoopcluster Solutions-UPS van deze groeiende onderneming ,zijn wij op dit moment nog op zoek naar een: 

Sales & Accountmanager (buitendienst) (m/v)
Download PDF

Verder zoeken wij meerdere kandidaten voor een landelijk werkend adviesburo met het hoofdkantoor in de regio Tilburg. De aan te trekken partners zullen werken vanuit hun eigen regio. Nadere details zijn te vinden in de onderstaande PDF.

Partner adviesburo (m/v) (download PDF)Algemene info

Regelmatig is Management Partners actief betrokken in W&S en Executive Search procedures voor functies in het bedrijfsleven. Over het algemeen betreft het dan directie-, management- alsmede commerciële functies.

In de afgelopen periode hebben wij o.a. succesvol procedures afgerond voor o.a. een nieuwe Directeur voor de Nederlandse vestiging van SEDUS AG, een top 3 kantoormeubelenfabrikant in Duitsland, Twee MT-leden (commercieel en operationeel) alsmede een aantal commerciële- binnen- en  buiten salesmedewerkers voor Intercel Energie BV Haarlem. Daarnaast een drietal partners bij een landelijk werkend adviesburo, een Internatonal Trader voor MCM Maastricht, en enige commerciële medewerkers bij verschillende bedrijven in Nederland.

Vacatures die zichtbaar in de markt worden uitgezet publiceren wij over het algemeen ook altijd op deze plek op onze website.

Gekwalificeerde kandidaten mogen altijd vrijblijvend hun C.V. onder onze aandacht brengen. Ze kunnen die zenden naar search#management-partners.nl.


 

Volg ons op Twitter