Vacatures

Afdrukken

Flevotrade is een snel groeiende mondiale exporteur van een breed scala aan AGF- en food producten zoals uien, knoflook, friet, fruit, kip, melkpoeder mayonaise en kaas. De groei wordt gerealiseerd door autonome groei met nieuwe producten in bestaande markten en succesvolle acquisitie. Op basis van ‘one-stop-shopping’ passen we continue, op basis van de vraag, ons productportfolio aan. Wij zoeken een internationaal georiënteerde topper die sociaal vaardig is, geen blad voor de mond neemt en het gezonde verstand gebruikt voor de functie van:

INTERNATIONAL ACCOUNTMANAGER (
Download PDF)

Voor deze onderneming zijn wij ook op zoek naar een:

COMMERCIEEL TALENT  (download PDF)VOC Grootkeukens is gespecialiseerd in professionele keukens uit alle windstreken. Wij brengen culinaire tradities tot leven: van het mysterieuze Verre Oosten tot het zinderende India en van de nieuwe trends in High Speed Ovens, Combisteamers, Grills, Hout- en Houtskoolovens tot de beste Italiaanse Pizza-Ovens. Vanzelfsprekend levert VOC Grootkeukens ook alle denkbare apparatuur voor traditionele Westerse restaurants en buffetkeukens. We werken uitsluitend met de beste merken om de allerbeste resultaten te kunnen garanderen. Want als keukenprofessional wil je toch maar één ding: er op vertrouwen dat alles perfect functioneert.

Voor deze onderneming zijn wij op zoek naar een:

Verkoopadviseur buitendienst   (download PDF)

Allround Service-/Projectmonteur   (download PDF)

Tekenaar (grootkeukeninrichting)   (download PDF)

Interieurontwerper Horeca/Projectbegeleider   (download PDF)Algemene info

Regelmatig is Management Partners actief betrokken in W&S en Executive Search procedures voor functies in het bedrijfsleven. Over het algemeen betreft het dan directie-, management- alsmede commerciële functies.

In de afgelopen periode hebben wij o.a. succesvol procedures afgerond voor o.a. een nieuwe Directeur voor de Nederlandse vestiging van SEDUS AG, een top 3 kantoormeubelenfabrikant in Duitsland, Twee MT-leden (commercieel en operationeel) alsmede een aantal commerciële- binnen- en  buiten salesmedewerkers voor Intercel Energie BV Haarlem. Daarnaast een drietal partners bij een landelijk werkend adviesburo, een Internatonal Trader voor MCM Maastricht, en enige commerciële medewerkers bij verschillende bedrijven in Nederland.

Vacatures die zichtbaar in de markt worden uitgezet publiceren wij over het algemeen ook altijd op deze plek op onze website.

Gekwalificeerde kandidaten mogen altijd vrijblijvend hun C.V. onder onze aandacht brengen. Ze kunnen die zenden naar search#management-partners.nl.


 

Volg ons op Twitter