Home Werving & Selectie

Zicht op mensen

De kernactiviteit van Management Partners Int. is ondersteuning en advisering bij organisatie- en medewerkerontwikkeling in de ruimste zin. De zin ‘Organization & Man Power Development’, die onderdeel uitmaakt van ons logo, geeft dat ook helder weer. Sinds haar oprichting in 1989 heeft Management Partners specialisme ontwikkeld op het terrein van werving & selectie van (top)management en medewerkers in de profit – en non-profit sector.

MP heeft niet alleen alle expertise in huis om de zoektocht naar nieuwe medewerkers volledig uit te voeren en te begeleiden, maar is tevens competent om, via aanvullende assessmentprogramma’s, de profielen, kernkwaliteiten en vaardigheden van kandidaten goed in kaart te brengen. Als praktijkmensen kijken wij altijd vanuit een breder organisatieperspectief naar mensen die in een bepaalde (zakelijke) omgeving moeten of willen werken. Onze begeleiding en advisering gaat regelmatig verder dan het alleen uitvoeren van een searchopdracht alleen. Het menselijk kapitaal is voor veel bedrijven het belangrijkste kapitaal.

Professionaliteit

Bij searchopdrachten maakt MP gebruik van aanvullende beoordelings- en testprogramma’s. Alle testmodules hebben een solide wetenschappelijke- en gevalideerde basis. Hiertoe maken wij o.a. gebruik van het instrumentarium van Thomas International™, een gerenommeerde wereldwijd opererende HR dienstverlener. Management Partners hecht veel waarde aan persoonlijke gesprekken en waarnemingen en gebruikt testresultaten vooral als ondersteunend materiaal.

Integriteit

Te allen tijde waarborgen wij de vertrouwelijkheid van de aan ons toevertrouwde persoonlijke informatie. Bij de benadering van mogelijke kandidaten wordt steeds uiterste discretie in acht genomen.Volg ons op Twitter