Home Coaching & Training Praktijkdagen Functioneringsgesprekken

Praktijkdag Functioneringsgesprekken: aanpak en uitvoering

Afdrukken

De functionerings- en beoordelingsgesprekken staan weer voor de deur! Uw medewerkers kijken daar naar uit en hebben verwachtingen: doe ik mijn werk goed? Wat zijn mijn mogelijkheden? Mag ik een training of opleiding doen? Het is dus belangrijk dat deze gesprekken goed worden voorbereid, ook, of misschien wel juist, als u uw medewerkers al jaren kent. Het is voor u en het management ook mogelijkheid om de temperatuur van uw organisatie te meten: hoe kijken onze medewerkers naar de organisatie (en ons)? Een functioneringsgesprek is vooral tweerichting verkeer.

Management Partners organiseert op verzoek praktijkdagen om het voeren van goede functioneringsgesprekken onder de knie te krijgen. We doen dat in een groep van maximaal 6 deelnemers zodat ieders praktijk uitvoerig aan bod kan komen.

Voor wie?
Iedereen die als leidinggevende functioneringsgesprekken wil/gaat voeren maar op zoek is naar een verbeterde aanpak. Hij/zij wil zich goed voorbereiden.

Resultaat
Na deze dag is de deelnemer in staat de gesprekken voor te bereiden en kan tijdens de gesprekken op een prettige én duidelijke wijze de boodschap overbrengen. Hij/zij weet en kan de medewerkers stimuleren deel te nemen aan dit tweerichting verkeer.

Duur           1 dag, aanvang : 9.30 tot ca. 17.00 uur

Lokatie       Zeewolde

Prijs            € 550,-- exclusief BTW, inclusief lunch en reader
                    bij inschrijving uiterlijk drie weken vóór de praktijkdag € 475,--

Data            In overleg vast te stellen

Deelnemers minimaal 4 maximaal 6

Uiteraard is het ook mogelijk met uw eigen managementteam een praktijkdag met dit onderwerp te organiseren, toegespitst op uw eigen unieke situatie en medewerkers. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Volg ons op Twitter