Home Coaching & Training Praktijkdagen Financial management

Praktijkdag Financial Management for non financials: financiële begrippen helder toegelicht

Afdrukken

Uw bank, uw accountant, uw administrateur communiceren met u in financiële begrippen, in rapportages, in schema’s. Ieder z’n vak, maar hoe glashelder zijn al die begrippen voor u? Want op basis daarvan moet u wel op het juiste moment de juiste beslissingen nemen! Management Partners kijkt met u door die financiële begrippen heen, maakt u vertrouwd met hun onderlinge samenhang en demonstreert hoe u daarmee effectief “financial management” kunt voeren. Want vóóraf aansturen op cijfers, bespaart u achteraf verrassingen!

Management organiseert hiervoor op verzoek speciale praktijkdagen. Maximaal 6 deelnemers per groep.

Voor wie?
Iedereen die als leidinggevende te maken heeft met financiële zaken als rapportages lezen, begrotingen opstellen, jaarrekening lezen. Hij/zij zal beter begrijpen wat cijfers zeggen en betekenen.

Resultaat
Na deze dag is de deelnemer in staat een jaarrekening te lezen en begrippen toe te passen in de dagelijkse praktijk. Hij/zij weet het belang van budgetten en en maandrapportages en weet hiermee te sturen.

Duur           1 dag, aanvang : 9.30 tot ca. 17.00 uur

Lokatie        Zeewolde

Prijs            € 550,-- exclusief BTW, inclusief lunch en reader
                   bij inschrijving uiterlijk drie weken vóór de praktijkdag € 475,--

Data            In overleg vast te stellen

Deelnemers minimaal 4 maximaal 8

Uiteraard is het ook mogelijk met uw eigen managementteam een praktijkdag met dit onderwerp te organiseren, toegespitst op uw eigen unieke situatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Volg ons op Twitter