Home Coaching & Training

100% maatgesneden aanpak

De trainingen van Management Partners onderscheiden zich door hun 100% maatgesneden aanpak. Iedere onderneming en deelnemer is uniek en heeft unieke kenmerken. De inhoud van de training wordt hierop volledig afgestemd. Hierdoor kan Management Partners aantoonbare resultaten garanderen.

Management Partners Personal Coaching

Het ontbreekt iedere leidinggevende vandaag de dag aan tijd en ruimte voor objectivering, evaluatie en reflectie. Veranderen van richting en het treden buiten de gebaande paden komt er dus niet van. De senioriteit en expertise van Management Partners garanderen een uitstekend klankbord, een sparringpartner op niveau en absolute meerwaarde in de functievervulling.

De personal coaches van Management Partners zijn de discrete adviseurs en sparringpartners van tal van ondernemers, directieleden, bestuursleden. Maar onze coaches zijn ook uitstekende mentors voor uw veelbelovende middelmanagement, daar waar het hen aan leiderschapsvaardigheden en strategische inzichten ontbreekt. Het voordeel van personal coaching is dat 100% van de tijd in de specifieke individuele vaardigheden en verbeterpunten van uw manager wordt gestoken, waardoor dit vanzelfsprekend effectiever is dan groepstraining.Volg ons op Twitter