Home De Partners achter MP
Afdrukken

ORVO PELS

Orvo (46) heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en vervulde management- en directiefuncties bij diverse bedrijven en organisaties, zowel in Nederland als daarbuiten. Een belangrijk deel van zijn ervaring heeft direct of indirect te maken met retailmanagement. 

Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij maakbedrijven en handelsorganisaties in verschillende sectoren van de markt zoals automotive, toerisme, food- en non food. De brede managementscoop heeft hij, in zijn loopbaan tot nu toe, mede opgebouwd door actief te zijn binnen de setting van zowel familiebedrijven, multinationals, ketens als franchise organisaties.

Orvo is een generalist met extra bagage op het terrein van retailmarketing. De no nonsense mentaliteit van Management Partners past hem als een handschoen. Hij is analytisch sterk en zijn kracht is het mede vormgeven van een heldere strategie en met name de vertaling daarvan in werkprocessen en gedragsverandering. Zijn benadering van zaken is zeer persoonlijk, reden ook waarom hij zich prima thuis voelt bij Management Partners. Zijn bestuurlijke ervaring neemt Orvo graag mee in de effectieve aansturing en coördinatie van projecten die hij voor opdrachtgevers uitvoert.

Orvo is vanuit MP graag uw partner bij o.a. organisatieontwikkeling, strategie-bepaling, projectmanagement, marktpositionering, training en coaching alsmede interim management. Voor ondernemers vervult Orvo regelmatig een rol als hun  persoonlijke adviseur en sparringpartner.

Vanaf 2004 was Orvo al werkzaam als consultant en ondernemer. In 2014 is hij toegetreden tot Management Partners Int. Zeewolde.


 

De Partners achter MP


Profiel Orvo Pels

opels [@] management-partners.nl

Volg ons op Twitter