Home

Management Partners ook uw Flex Finance Partner?

Afdrukken

MP is een professioneel en allround organisatieadvieskantoor. Al ruim 25 jaar ondersteunen de MP Partners ondernemingen bij hun bedrijfsvoering en bedrijfsontwikkeling in de ruimste zin. Minder bekend is dat MP u ook de mogelijkheid biedt om op permanente basis heel flexibel over specifieke financiële expertise te beschikken. Met name middelgrote MKB bedrijven hebben door omvang, belang en complexiteit wel degelijk permanent de behoefte aan extrafinanciële deskundigheid, maar hebben met hun administrateur of boekhouder niet de benodigde kennis in huis. Het aanstellen van een Financial Controller is qua werkzaamheden en kosten een niet haalbare stap.

MP’s Flex Finance Partner biedt uitkomst. MP Partner Albert Phaff is één van de partners die uitvoering geeft aan dit concept. We bespreken met u op welke deelgebieden uw MP Flex Finance Partner additionele ondersteuning gaat leveren en met welke omvang in uren per week. Op basis van de behoefte wordt dan een Basis, Plus of Premium abonnement afgesproken. En natuurlijk is dat zeer flexibel ingericht, toegespitst op uw situatie en met een opzegtermijn van, in alle gevallen, niet meer dan twee weken. Niet alleen op aspecten als bijvoorbeeld managementrapportages, liquiditeitsbegrotingen, fiscale- en juridische zaken kan hands-on expertise worden ingebracht. Ook advisering en coaching van de eigen financieel medewerker kan spelenderwijs door uw MP Flex Finance Partner worden meegenomen in dit concept.

Herkent u de situatie? Wel behoefte aan meer kennis, sturing en management informatie, maar geen passende oplossing? Bel ons gerust voor het maken van een kosteloze kennismakingsafspraak! 






 

Volg ons op Twitter